Komplette fasadesystemer

Helhetsløsning for ventilerte fasader for ekstraordinære hus

 

Med Alpolic, BWM og fischer kan Ergofast nå tilby komplette ventilerte fasadeløsninger for ekstraordinære bygninger.

Nå introduserer vi Alpolic fasadeplater og BWM bæreverkssystemer for ventilerte fasader, sammen med fischer og samarbeidspartnere innen isolering. Det innebærer at vi ikke bare tilbyr produktene, men også hjelp med konstruksjons- og mengdeberegninger. Vi kan detaljprosjektere bæreverk og fasadeplater samt tilby support gjennom hele prosjektet.

Metallkomposittplaten fra Alpolic produseres i stor grad av gjenvunnede materialer og den kan fås med en rekke farger og overflater. Platen finnes i flere kvaliteter fra svært brannresistente fasadeplater (A2) til enklere plater for innendørsbruk. Alpolic-platen veier dessuten bare en brøkdel av det konkurrerende fasadeplater gjør.

Ettersom platen er laget av metallkompositt, kan den også produseres som metall med valsing eller pressing. Sammen med bæreverket finnes det gode forutsetninger for å skape ekstraordinære, vakre og funksjonelle bygninger.

BWMs bæreverkssystemer er sertifiserte for passivhus og har smarte løsninger for å unngå kuldebroer. fischers fasadeinnfestinger bidrar til at konstruksjonen ikke bare oppnår, men også overgår kravbildene for moderne bygging.

Lenker:
Alpolic
BWM
Fischer