Konsept

Det er mulig å gjøre gode ting enda bedre. Ikke minst i byggesektoren når nye materialer, krav til effektivitet i ytelse, økonomi, ergonomi og holdbarhet gir oss nye utfordringer.
Derfor har vi nå virksomhetsområdet Konsept der vi sammen med Premium-partnere i bygg- og industriproduksjon utvikler nye, effektive og sikre innfestingsløsninger.
Vi har solid kunnskap innenfor innfesting og utvikling av innfestingsløsninger, og vi vil fortsette å utvikle denne kunnskapen sammen med våre kunder.

Stefan Karlsson med flera demar maskiner på Cramo I Västerås. Uppdrag åt Ergofast.

Det vanskelige blir enklere

Vi har lagt inn mye kunnskap i området Concept som er til for å gjøre konstruksjonsarbeidet ditt lettere. Når det gjelder tyngre innfestinger, kan vi bistå med support og beregningshjelp.

Selvfølgelig er vi der for å hjelpe deg når du står overfor nye og komplekse innfestingsproblemer.

Vil du vite mer om Concept, kontakt Thomas Nordendahl eller Bo Björk.

forstasida_byggare

Produktutvikling

Ergofast er en innovasjonsdrevet bedrift. Helt siden vi startet, har vi prøvd å finne nye, bedre og sikrere løsninger og produkter for innfesting. Når vi ikke finner det produktet som skal gjøre jobben, utvikler vi det selv i vår utviklingsavdeling.

For oss er det viktig å ikke rote det til – våre account managers, teknikere og kunder identifiserer nye problemområder der vi kan gjøre nytte med vår måte å tenke på. Vi anstrenger oss for å finne bedre løsninger raskt – en utfordring som vi gjerne tar på oss.

Våre premiumprodukter brukes av profesjonelle som ikke gjør noe annet enn å bygge. Små forbedringer av innfestingsproduktene og verktøyene får altså stor effekt på helse og totaløkonomi. Det er derfor vi alltid tenker på ergonomi og effektivitet i ytelse og pris når vi utvikler.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA