fo7uf764ohgbmgx7v6w4

MAX HA55SF2 dykkerpistol med høytrykk

MAX Powerlite høytrykkssystem har mange fordeler: Variabelt lufttrykk, lette verktøy koblet via trådløse slanger og lette verktøy med liten rekyl. Den nye dykkerpistolen HA55SF2 er designet for Powerlite. Den velbalanserte høytrykkspistolen veier bare 1,2 kg og har en smal nese med 6 mm kontaktflate. Dette betyr blant annet at det letter presisjonsarbeid når du fester for eksempel profilert sokkel eller takforing.
– HA55SF2 er, som vi ser det, en ekstremt god dykkerpistol. Den lave vekten, minimale rekylen og muligheten til å spikre i trange rom gjør det til et verktøy som sparer frustrasjon og sjokk mens du faktisk kan jobbe lenger uten å bli sliten, sier Mark Dale, produktsjef i Ergofast.

En av de nye funksjonene i HA55FS2 er et helt nytt system som blåser rent arbeidsflaten med trykkluft via en dyse rett ved den smale nesen. Renseblåsetrykket kan varieres med et enkelt grep.
– Denne muligheten kan ikke overdrives; å rense arbeidsområdet uten å rote med spesialverktøy sparer tid når du jobber, fortsetter Mark. En annen ny funksjon er den justerbare opphengskroken. Dette er slike detaljer som vanligvis er av MAX kvalitet.

ISO-9001-and-ISO-14001

Ergofast blir ISO-sertifisert

Siden 1. mars 2015 har Ergofast vært sertifisert ifølge ISO 9001:2008 og ISO 14001:2004. En milepæl for Ergofast, men arbeidet med vårt ledelsessystem fortsetter naturligvis uavbrutt. Spørsmål om vårt ledelsessystem kan rettes til Jörgen Astonsson, kvalitets- og miljøansvarlig.

EF140HD-d-HDR-kort-skarpedjup

Ergofast isolerspikerpistoler

Ergofast selger nå under eget varemerke et sortiment med ledningsløse spikerpistoler for isolasjonsholdere. Verktøyene er gassdrevne og sparer mye tid og penger sammenlignet med å feste isolering ved å bore og bruke plugger og skruer. Gå ikke glipp av filmen nedenfor der du kan se hvor enkelt dette tidkrevende arbeidet nå er blitt.

Last ned produktbladet:

EF140HD