Her er Ergofasts varemerker

MAX håndverktøy for trykkluft, gass og batteri

MAX trykkluftverktøy – spikerpistoler og skruautomater fås i en lang rekke utførelser og varianter. Hjertet i høytrykkssystemet Powerlite er kompressoren som vi tilbyr med to eller fem tanker. I tillegg til høytrykksverktøyene selger vi verktøy for mer tradisjonelle 8 bars trykk samt gasspatroner. Alle maskiner er ergonomisk utformet for å redusere risikoen for slitasjeskader hos håndverkeren.

MKT innfestinger for massiv eller sprukket betong

MKT utvikler og produserer innfestinger for massiv og sprukket betong. Plugger, ekspanderbolter og byggkjemi har dokumentert høy yteevne, ikke minst ved utfordrende innfestinger. MKT har også et kalkyleprogram som forenkler styrkeberegningene i konstruksjonsarbeidet.

Du finner MKTs sortiment sammen med store deler av Ergofasts produktutvalg hos ledende forhandlere.

Ergofast skruer, byggkjemi og håndverktøy

Under vårt eget varemerke har vi samlet produktene som du ikke finner andre steder. Støter vi på et innfestingsproblem som krever et spesialprodukt som ikke finnes, da lager vi det produktet. Som spesifikke skruer, kjemiske produkter og maskiner.
Våre innfestingsprodukter er å finne sammen med andre deler av Ergofasts produktutvalg hos ledende forhandlere.

Forhandlere

Ergofasts sortiment for byggproffer finnes hos ledende forhandlere der du kan bestille direkte i forbindelse med øvrig rekvisisjon.
I Norge finnes vi blant andre hos:

I Sverige:

Maskinutleiere

Ergofasts varemerker er naturligvis også leies hos ledende maskinutleiere som:

På utleiedepotene kan du samtidig bestille forbruksmateriell fra Ergofast sortiment.