Konsept: Det vanskelige blir enklere

Det er mulig å gjøre gode ting enda bedre. Ikke minst i byggesektoren når nye materialer, krav til effektivitet i ytelse, økonomi, ergonomi og holdbarhet gir oss nye utfordringer.
Derfor har vi nå virksomhetsområdet Konsept der vi sammen med Premium-partnere i bygg- og industriproduksjon utvikler nye, effektive og sikre innfestingsløsninger.
Vi har solid kunnskap innenfor innfesting og utvikling av innfestingsløsninger, og vi vil fortsette å utvikle denne kunnskapen sammen med våre kunder.

Vi har lagt inn mye kunnskap i området Concept som er til for å gjøre konstruksjonsarbeidet ditt lettere. Når det gjelder tyngre innfestinger, kan vi bistå med support og beregningshjelp.

Selvfølgelig er vi der for å hjelpe deg når du står overfor nye og komplekse innfestingsproblemer.

Vil du vite mer om Konsept, kontakte oss!

Produktutvikling

Ergofast er en innovasjonsdrevet bedrift. Helt siden vi startet, har vi prøvd å finne nye, bedre og sikrere løsninger og produkter for innfesting. Når vi ikke finner det produktet som skal gjøre jobben, utvikler vi det selv i vår utviklingsavdeling.

For oss er det viktig å ikke rote det til – våre account managers, teknikere og kunder identifiserer nye problemområder der vi kan gjøre nytte med vår måte å tenke på. Vi anstrenger oss for å finne bedre løsninger raskt – en utfordring som vi gjerne tar på oss.

Våre premiumprodukter brukes av profesjonelle som ikke gjør noe annet enn å bygge. Små forbedringer av innfestingsproduktene og verktøyene får altså stor effekt på helse og totaløkonomi. Det er derfor vi alltid tenker på ergonomi og effektivitet i ytelse og pris når vi utvikler.