Ergonomiske, effektive verktøy for proffbyggere

Som innfestingsspesialister har vi hos Ergofast en klar idé om hva som fungerer i det lange løp. Det er derfor vi har satset på ergonomiske og effektive verktøy for proffbyggere. MAX og Ergofasts innfestingsverktøy er banebrytende på hver sin måte. Høytrykkssystemet Powerlite med lette, nærmest rekylfrie spikerpistoler ligger godt i hånden, og ledningstynne slanger til kraftige gassverktøy som gir større frihet under byggingen.

Hvorfor skal jeg satse på yteevnen til Max?

Når vi velger samarbeidspartnere og produkter, er de i tråd med våre grunnleggende ledeord: ergonomi, innovasjon og effektivitet. Det er måten vi sikrer vårt premiumutvalg på. Det gjelder ikke minst våre håndverktøy, som alle er ergonomisk godt utformet for at brukeren skal kunne arbeide sikkert og lenge uten skader. Samtlige produkter ligger i forkant når det gjelder effektivitet og innovasjon med unike løsninger på innfestingsproblemer.

Vi satser på å være byggerens beste venn og gjør det med effektive verktøy for proffbyggere som stiller strenge krav til funksjon og yteevne.