Ergofast Service holder dine maskiner effektive og i god stand lenger

Vi tilbyr service på hele MAX-sortimentet samt på Makitas fulle sortiment. Vi gjør det raskt: Vår behandlingstid er, og skal være, under fem arbeidsdager. Byggingen må jo alltid være i gang.
Vi har over 100 års erfaring med MAX-service på våre Pro Fastening Centres; ett i Göteborgsregionen og ett i Stockholmsregionen samt i Oslo. Totalt har vi ni personer i Sverige og Norge som sørger for at maskinene holder mål. Vi rengjør og ser alltid over alle deler av verktøyet slik at det alltid er i topp stand når det skal brukes. Vi gir alltid 6 måneders garanti på reparasjoner.

Kunnskap

Vår samlede erfaring gir oss kompetanse til å reparere og utføre service på småmaskiner og kompressorer. Ergofast Pro Fastening Centres er autoriserte på MAX Powerlite, øvrige produkter fra MAX.

Utdanninger

Vi holder serviceutdanninger i våre Pro Fastening Centres i Göteborg, Stockholm og Oslo eller på stedet ute hos deg som kunde. Vi skreddersyr også utdanninger innenfor service og håndtering ut fra dine behov. Kontakt Thomas Hansen for mer informasjon.

Göteborg: Anders Ljung

Stockholm: Jennifer Meischner

Kontakt oss för maskinservice

Adresse:
Ergofast AS
Brobekkveien 80B
0582 Oslo

Telefon:
+47 67 18 60 60

Kontakt oss for reservedeler og servicetips samt telefonstøtte.

Når du sender inn maskiner eller garantitiltak, må du fylle ut følgende:
Företag:
Leveransadress:
Märke/ordernummer:
Referens:
Felbeskrivning:

Hvis garantitiltak, send med kjøpsbevis.

Serviceskjema

Länkar