Bruk flere verktøy samtidig med MAX Powerlite

MAX Powerlite trykkluftkompressor med to eller fem tanker er noe ekstra når det gjelder kompressorer. Den lette kompressoren har variabelt lufttrykk med uttak for henholdsvis 8 og 20 bar. Den er både stillegående og har lavt energiforbruk. Dessuten arbeider den uten vedlikehold i ca. 1 000 timer før det er tid for service.

De doble uttakene gjør at du også kan velge andre verktøy enn de som er tilpasset 20 bar. Hvis du vil, bruker du de gamle verktøyene dine i 8-baruttaket som vanlig.

Velger du derimot å bruke de lettere og mer ergonomisk riktige høytrykksverktøyene, er luftslangen vesentlig tynnere enn tradisjonelle slanger, dimensjonen er omtrent som en strømkabel.

Luftkompressoren som er hjertet i Powerlitesystemet

Max Powerlite trykkluftkompressor AKHL1260E / AKHL1260EX har unik yteevne for sin størrelsesklasse. Den er utstyrt med omstilling både mellom normalstilling og powerstilling, og du stiller den enkelt om til normal og stillegående gange.

MAX Powerlite AKHL1260E / AKHL1260EX er dessuten ufølsom for ujevn spenning, noe som er vanlig på byggearbeidsplasser og som kan føre til at kompressorer går i stykker.

MAX kompressor