Les mer om: MAX Powerlite högtryck »

HN90F
HN90F
AKHL1260EX / AKHL1260E
AKHL1260EX / AKHL1260E
HA55SF2
HA55SF2
HS130
HS130
HN65J2
HN65J2
HN120
HN120
HN25C2
HN25C2
HN65S
HN65S

Kompressor og trykkluftverktøy for tradisjonelle systemer og høytrykkssystemer for MAX yteevne

Skal du ha trykkluftverktøy, er MAX Kompressor og trykkluftverktøy for tradisjonelle og høytrykkssystemer kjent som et av de absolutt beste. Den revolusjonerende kompressoren er hjertet i MAX Powerlite høytrykkssystem. Systemet, som arbeider med både 8 og 20 bars trykk (sammenliknet med konvensjonelle systemer, som arbeider med 8 bar), gjør det mulig å produsere både mindre og lettere verktøy som har både større slagkraft og mindre rekyl.

MAX Powerlite spikerpistoler for høytrykkssystem

MAX Powerlite spikerpistoler er ergonomiske, effektive og sikre. Ettersom de arbeider med høyt trykk, 20 bar, kan verktøyene gjøres mer kompakte. MAX spikerpistoler for høytrykkssystem gir mindre rekyl og veier vesentlig mindre enn 8-bars spikerpistoler. For deg som holder i verktøyet, er det ikke bare lettere i hånden, du kan jobbe lenger uten avbrudd.

MAX 8-bars spikerpistoler for maksimal kompatibilitet selv med tradisjonelle trykkluftsystemer

MAX spikerpistoler for 8-bars trykkluftsystem holder samme høye kvalitet som alle øvrige deler som inngår i Powerlite-systemet. Trykkluftpistolene er bygd for intensivt arbeid og er kompatible med 8-barssystemer på markedet.

MAX Powerlite-kompressor for dem som jobber på høytrykk

MAX spikerpistoler for 8 bar koples med fordel til en Powerlite-kompressor. Det skyldes at kompressoren har doble uttak for både 8 og 20 bars lufttrykk. Dessuten er kompressoren kompakt og kan arbeide stillegående. I og med det høyere lufttrykket kan høytrykksslangene holdes marginalt større enn en vanlig strømkabel.

MAX kompressor og lufttrykkverktøy for tradisjonelle systemer og høytrykkssystemer er høykvalitative produkter som er bygd for å tåle langvarig profesjonell bruk. Vi har selvfølgelig MAX-service; kontakt oss, så hjelper vi deg med det.

Spikring

For oss er MAX spikerpistoler en fryd. Velbalanserte, sikre og driftssikre – tar man godt vare å dem, holde de i mange år selv når de brukes mye. Alle MAX høytrykksspikerpistoler er lettere og smidigere å jobbe med sammenliknet med 8-bars og gasspistoler. Dessuten er ledningen nesten like tynn som en strømkabel.

Les mer om våre høytrykksspikerpistoler lenger ned på siden

MAX Spikerpistoler 8-bar »

Skruing

MAX proffverktøy får svært gode resultater i uavhengige tester. I Powerlite høytrykkssystem er skruautomaten HVR41G4 svært rask og ergonomisk god, tilpasset den som arbeide mye med å trekke til skruer. Vi har også den batteridrevne skruautomaten PJCD 551, som er en av de absolutt raskeste og mest pålitelige maskinene på markedet.

Vil du bruke ditt vanlige verktøy, har vi også Quickdrive-automater.

MAX Skruautomater»

Kompressor

MAX kompressor er hjertet i Powerlitesystemet, er stillegående og kan drive flere verktøy samtidig – både 8- og 20-barsverktøy. Les mer om kompressoren her:

MAX Powerlite kompressor »